Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Blog en Nieuwe Producten Website – Raffles Furniture

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website [rafflesfurniture.nl] (hierna te noemen “de website”).

1.2 Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Gebruik van de Website

2.1 De website heeft als doel informatie te verstrekken over producten in onze collectie en fungeert als blogplatform. Het is niet mogelijk om via de website producten te kopen.

2.2 Het is niet toegestaan om de website te gebruiken op een manier die in strijd is met de Nederlandse wetgeving of deze algemene voorwaarden.

3. Inhoud van de Website

3.1 De inhoud van de website, waaronder teksten, afbeeldingen en andere materialen, is eigendom van Raffles Furniture of wordt gebruikt met toestemming van de rechtmatige eigenaar.

3.2 Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te kopiƫren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Raffles Furniture.

4. Aansprakelijkheid

4.1 Raffles Furniture streeft ernaar om accurate en actuele informatie op de website te verstrekken, maar geeft geen garanties met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

4.2 Raffles Furniture is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van de website.

5. Hyperlinks naar Andere Websites

5.1 De website kan hyperlinks bevatten naar andere websites die niet onder controle staan van Raffles Furniture.

5.2 Raffles Furniture is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze websites.

6. Privacy

6.1 Raffles Furniture respecteert de privacy van gebruikers. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens.

7. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

7.1 Raffles Furniture behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van publicatie op de website.

8. Toepasselijk Recht

8.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Door de website te gebruiken, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat, wordt aangeraden de website niet te gebruiken. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Raffles Furniture.