Golden Care

Voor de volgende materialen heeft Golden Care een oplossing Teak & ander hardhoutsoorten, Roestvrij Staal, Gepoedercoated en cast aluminium, BBQ, grills en buitenkeukens, Polywood en andere houtvervangers, steen, composiet, terracotta, zandsteen, wicker, resin en polyester, kussens en buitentextiel. Verder heeft Golden Care onderhoudsproducten voor uw patio, terras en hekwerk.

Hermadix

Hardhouten tuinmeubelen, vlonders en pergola’s zijn beter bestand tegen weersinvloeden dan producten van zachthout. Toch verliest onbehandeld hardhout  kwaliteit en het wordt makkelijk grijs en vuil. Geef hardhout daarom op een snelle en mens- en milieuvriendelijke manier een mooie uitstraling voor jaren met een behandeling van Hermadix. 
Voor de verzorging van bijvoorbeeld teakhout gebruikt u TOFF, een speciale teakolie. En voor het beitsen van hardhout kunt u kiezen uit de eigentijdse kleuren van Hardhoutbeits, of u gebruikt ons product EOFF, een speciale hardhoutolie.

Exotan Care

Elk materiaal vraagt weer andere onderhoudsmiddelen. Daarom vindt u bij Exotan Care middelen die zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen per materiaal. Teakhout, aluminium, vlechtwerk of natuursteen: u kunt uw klanten het juiste middel adviseren. Een middel, dat altijd een hoogwaardige samenstelling kent. Ook voor de nieuwste, innovatieve materialen zijn de juiste middelen voorhanden. Met de Nanoproducten uit ons pakket heeft de consument een professioneel onderhoudsmiddel in huis. Deze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologie. Uniek aan nano-technologie is dat het onderhoud op moleculair niveau wordt uitgevoerd.