Raffles Teak Tuinmeubelen

Tuinmeubels van weleer, maar nog steeds actueel: Engelse tuinbanken, deckchairs zoals op de oude stoomschepen en nog veel meer. Raffles Furniture beschikt over vele jaren ervaring in fabricage van teak tuinmeubelen. Alleen het beste hout, teak, is goed genoeg. Deze materiaalkeuze in combinatie met onze detailafwerking zorgt ervoor dat we onze criteria kunnen verwezenlijken. Wij hopen dat u onze kwaliteit herkent en gecharmeerd bent van ons design. De meeste meubels zetten wij ook nog zelf in elkaar voor een uitstekend resultaat. 

De teakhouten tuinmeubelen van Raffles Furniture blijven zo 15 jaar in je tuin staan. Nu gaan ze ook nog eens voor een leuke prijs eruit. Kom langs in onze winkel voor meer informatie over de tuinmeubelen. Ook telefonisch en via de mail bereikbaar.

Tuinbanken

Ons assortiment bevat nog verschillende teakhouten tuinbanken. De standaard maten zijn 120 cm, 150 cm en 180 cm. Deze banken variëren nog in zware banken met dikkere balken en latjes tot lichtere banken met dunnere balken en latjes. Zowel de zware als de lichtere banken zijn van zeer goede kwaliteit. 

Deze teak tuinbank van Raffles Furniture is 180 cm.

Vanaf €248,-

Tuintafels

Bij Raffles Furniture vind u de juiste teaktafel voor uw tuin. In ons assortiment hebben we nog verschillende tafelbladen waarbij u mooie poten kunt kiezen. Tafelbladen met dunne latjes, brede latjes, horizontale latjes, verticale latjes, etc. Lengtes variëren van 150 cm tot 600 cm. (1.50 m tot 6 m) Dit betreft rechthoekige tafels en vierkante tafels.
Heel veel tafels zijn nu voor de helft van de prijs.
Van €1199,- Nu voor €598,-

Bistroset

Voor de wat kleinere tuintjes of balkons hebben we nog een aantal bistrosets. Dit zijn kleine tuinsets perfect voor op het balkon of in een kleine tuin. Hiermee kun je toch nog genieten van het weer ondanks dat je er weinig ruimte voor hebt. Deze sets hebben we nog in een aantal varianten staan. Klaptafeltjes, ronde tafeltjes, klapstoeltjes, etc. 

Stoeltje was €... Nu voor €...

Tafeltje was €... Nu voor €...

Deckchairs

Deze comfortabele teakhouten deckchair is perfect om lekker in te loungen. Deckchairs worden over het algemeen fijner gevonden dan ligbedden. Dit komt door de vele standen waarin je de deckchair kan zetten. De rugleuning is verstelbaar waardoor je altijd de perfecte positie kan vinden. 

Was voor €398,- per stuk. Nu voor €298,-

Ronde tafels

Naast rechthoekige en vierkante tafels hebben we ook nog een aantal ronde tafels staan. De diameter van deze tafels gaan van ... cm tot ... cm. Hierin hebben we nog een aantal tafels die je kan inklappen zodat de tafel wanneer niet in gebruik niet veel ruimte zal innemen. Verder hebben we ook een aantal ronde tafels die je niet kan inklappen.

Deze tafel heeft een diameter van ... cm.

Was voor €... Nu voor €...

Bijzettafels en koffietafels

Bij al die meubelen om lekker te relaxen in de tuin hoort natuurlijk ook nog een laag tafeltje voor bijvoorbeeld eten en drinken. Bij Raffles Furniture hebben we nog een aantal bijzettafeltjes en koffietafeltjes in verschillende maten. We hebben ook varianten die je kan inklappen.

Deze bijzettafel was voor €... Nu voor €...

Diversen

Naast al die tuinmeubelen heeft Raffles Furniture ook nog een heleboel tuinaccessoires om de tuin op te leuken. Deze serveerkar is bijvoorbeeld heel leuk met wat plantjes. Verder hebben we ook teak afscheidingen, beelden, dienbladen en andere accessoires voor uw tuin of balkon. 

Deze serveerwagen was voor €... Nu voor €

Loungemeubels

Schrijf één of twee alinea's over uw product of diensten Om succesvol te zijn dient uw inhoud nuttig te zijn voor uw lezers.

Start met de klant – Zoek uit wat hij wil en geeft het aan hem.