Outdoor Furniture

Wat is er mooier dan de aanblik van een tuin in bloei? Heerlijk optimaal genieten van het buitenleven.

Raffles Furniture, de teakspecialist sinds 1993, kan u daarbij helpen.

Wij hebben niet alleen de grootste collectie teak tuinmeubelen van de regio, maar ook een breed assortiment in wicker (kunstof draad), RVS, aluminium al dan niet gecombineerd met teak en of textilene.

Een bezoek aan onze winkel is de moeite waard want naast de tuinmeubelen hebben we verschillende tuindecoratie's zoals beelden van lavasteen, steencomposiet en andere materialen om uw tuin op te leuken en altijd leuke aanbiedingen. Of kom eens kijken in onze koopjescorner.

TEAK

Grootste assortiment teak. Hier afgebeeld een Luytens of Marlboro bank afm. zitgedeelte 180cm totale breedte 206cm. Voorradig zijn verstelbare stoelen, klapstoelen, blokstoelen, banken, tafels, ligbedden, bijzettafels.

WICKER

Naast onze eigen import zijn Apple Bee en 4SO (Csun) de merken die we in ons wickerassortiment voeren. Reden hiervan is dat alle wicker outdoor furniture van hoogwaardig Indonesisch vlechtwerk zijn.  

METAAL

EMU Outdoor is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. De Italiaanse tuinmeubelen hebben een degelijk en tijdloos karakter, verkrijgbaar in trendy kleuren. Bekende modellen zijn de Star. de Arc en Ciel en de Ronda stoel. Noemenswaardig is de Re-trouve collectie van de bekende ontwerpster Patricia Urquiola.