Outdoor Furniture

Wat is er mooier dan de aanblik van een tuin in bloei? Geniet optimaal van het buitenleven! Raffles Furniture, de teakspecialist sinds 1993, stopt.

Alle voorradige tuinmeubelen moeten eruit. Teak, wicker (kunstof draad), RVW, aluminium al dan niet gecombineerd met teak of textiele. Kom langs in de winkel om het assortiment te bekijken. Naast de tuinmeubelen hebben we verschillende tuindecoratie zoals beelden van lavasteen, steencomposiet en andere materialen om uw tuin op te leuken met nu nog betere aanbiedingen!

TEAK

Teakhout staat bekend om de goede kwaliteit. Tuinmeubelen van teak blijven zo 15 jaar in je tuin staan. De tuinmeubelen zijn ge├»mporteerd vanuit Indonesi├ź. Ligstoelen, banken en tafels. Ze gaan er nu uit voor mooie prijzen.

WICKER

Naast onze eigen import zijn Apple Bee en 4SO (Csun) de merken die we in ons wickerassortiment voeren. Reden hiervan is dat alle wicker outdoor furniture van hoogwaardig Indonesisch vlechtwerk zijn.  

METAAL

EMU Outdoor is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. De Italiaanse tuinmeubelen hebben een degelijk en tijdloos karakter, verkrijgbaar in trendy kleuren. Bekende modellen zijn de Star. de Arc en Ciel en de Ronda stoel. Noemenswaardig is de Re-trouve collectie van de bekende ontwerpster Patricia Urquiola.