EMU Italiaans design en degelijkheid

EMU produceert stalen en aluminium tuinmeubelen die goed gecoate zijn. Dit maakt de tuinmeubelen duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De stoelen zijn comfortabel en stralen degelijkheid uit. Bovendien hebben ze ook tafels en andere tuinmeubelen. Verder is er ook gekeken naar design en kleurentrend. Door de vele kleurtjes waarin je EMU-tuinmeubelen kan verkrijgen wordt je tuin of balkon meteen opgefleurd. Hiernaast ziet u een aantal kleuren waarin EMU-tuinmeubelen te verkrijgen zijn. De combinatie van verschillende kleuren in uw tuin maakt het zicht heel vrolijk.

Star Table

Deze EMU tafel is gemaakt van RVS. Roest vrij staal. Door dit materiaal kan de tafel zijn mooie kleur behouden. Bovendien is RVS van vrij licht gewicht. Dit maakt de tafel gemakkelijk in gebruik. De tafel is gemakkelijk te verplaatsen. 

Deze EMU startable is 160 x 90 cm.

Was voor €525,- Nu voor €

Star Chairs

Deze EMU stoelen behoren tot dezelde collectie als bovenstaande tafel. Ook deze stoelen zijn van roest vrij staal. RVS is van licht gewicht, hierdoor zijn de stoelen gemakkelijk in gebruik. Verder zijn de stoelen stapelbaar dus hoeven ze niet veel ruimte in tenemen wanneer niet in gebruik. 

Was voor €122,- Nu voor €

Star Bench

Uit de Star collectie komt ook deze bank. Wederom gemaakt van roest vrij staal. Hierdoor is de bank gemakkelijk in gebruik. De combinatie van verschillende meubels en verschillende kleuren maken een vrolijke kijk op de tuin. 

Was voor €328,- Nu Voor €

Shine Chair - Teak 

Deze Shine Chair van EMU is van aluminium gemaakt. 

Was voor €268,- Nu voor €

Arc and Ciel Folding Chair

Deze super simpele klapstoeltjes van EMU zijn gemaakt van roest vrij staal. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik. Ze zullen verder ook niet veel ruimte innemen wanneer niet in gebruik. Heel leuk te combineren met andere kleuren. Past ook mooi in een bistroset.

Was voor €70,- Nu voor €

Arc and Ciel Folding Table

Bijpassend bij de Arc and Ciel Folding Chair, de tafel. In verschillende maten te verkrijgen. Heel leuk te combineren bij de stoeltjes in verschillende kleuren. Perfect voor in een kleine tuin of op het balkon. Door het roest vrij staal is het van licht gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien zijn de meubels in te klappen en zullen ze dus niet veel ruimte innemen wanneer niet in gebruik. Ook verkrijgbaar in een ronde versie.

Deze Arc and Ciel Folding Table is ... cm

Was voor €

Pattern Chairs

De Pattern collectie is waar EMU bekend om staat. Deze stoeltjes zijn van RVS gemaakt. Dit roest vrije staal maakt de stoel licht. Bovendien behoudt het daarom ook zijn mooie kleur. Heel leuk te combineren met verschillende kleuren en met een bijpassende tafel.

Was voor €225,- Nu voor €

Pattern Table

Maak jouw tuin compleet met de bijpassende Pattern tafel van EMU. Deze tafel is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen en maken jouw tuin helemaal compleet. Ook deze tafels zijn gemaakt van roest vrij staal en daarom erg makkelijk in gebruik. 

Deze EMU Pattern Table heeft een diameter van ... cm

Was voor €... Nu voor €...