Tuinmeubelhoesshop

Tuinmeubelhoesshop

Keuze uit meer dan 800 waterdichte tuinmeubelhoezen.

Wat ooit begon als een passie voor comfortabele en kwalitatieve tuinmeubelen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerde winkel die niet alleen prachtige tuinmeubelen aanbiedt, maar ook een uitgebreide selectie tuinmeubelhoezen.

Het breedste assortiment outdoor hoezen vind je bij tuinmeubelhoesshop.nl

Ruime keuze aan tuinmeubelhoezen!

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan beschermende hoezen te bieden die perfect passen bij de stijl en afmetingen van uw geliefde tuinmeubilair. Ontdek de perfecte combinatie van comfort en bescherming bij Tuinmeubelhoesshop – waar uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis wordt en elk seizoen straalt in stijl.

Tuinmeubelhoezen vormen de essentiële bescherming voor uw buitenmeubilair, en de voordelen zijn duidelijk merkbaar.

Allereerst bieden ze een effectieve barrière tegen ongewenste groene aanslag. Daarnaast fungeren de hoezen als een schild tegen de grillen van moeder natuur, beschermend tegen regen, sneeuw, UV-stralen en andere weersinvloeden die schade kunnen aanrichten. Bovendien voorkomen deze hoezen dat vuil, zoals vogelpoep en bladeren, op uw geliefde tuinmeubilair beland. Kortom, met tuinmeubelhoezen investeert u niet alleen in het behoud van uw buitenmeubilair, tegelijkertijd ontzorgen wij u ook van het schoonmaken en verzorgen van uw tuinmeubels.

Tuinmeubelhoesshop, dé specialist op het gebied van waterdichte beschermhoezen!

Raffles Covers biedt de ideale beschermhoes door de beste eigenschappen van diverse hoezen te combineren, en dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs.

Voor onze Raffles Covers hebben we bewust gekozen voor een zeer neutrale kleur: taupe. Deze subtiele tint mengt zich moeiteloos met de natuurlijke omgeving, tussen bomen en planten. Met een uitgebreide collectie van meer dan 300 verschillende typen tuinmeubelhoezen in één kleur, biedt Raffles Covers de mogelijkheid om uw gehele tuinuitrusting in harmonie te brengen. Of het nu gaat om een BBQ, loungeset, parasol, ligbed of tuinbank, bij Raffles Covers vindt u alles in dezelfde rustgevende kleur.

In het vervaardigen van de uitzonderlijke Raffles Covers wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige waterdichte materialen. Denk hierbij aan solution dyed oxford polyester met een waterafstotende PU-coating, waardoor onze hoezen een ongeëvenaarde bescherming bieden.

Het materiaal is niet alleen UV-bestendig en kleurvast, maar ook voorzien van dubbel gestikte naden, afgesloten met waterdichte PVC-tape voor extra duurzaamheid. Met een doordacht ontwerp, uitgerust met allround elastische trekkoorden, blijft de hoes stevig op zijn plaats zitten, zelfs in winderige omstandigheden.

Voor extra zekerheid bij winderig weer is er een handige riem met clipsluiting toegevoegd. De doordachte constructie bevat tevens luchtopeningen voor optimale condensatieafvoer. Elke hoes wordt geleverd met een standaard of een kussen voor waterafvoer. Ontdek het toppunt van kwaliteit en vakmanschap met Raffles Covers